top of page
IMG_2783.jpg

Vi sætter stor pris på at du trives, når du bor i Lotushuset, og derfor har vi lavet et regelsæt som alle boende kvinder skal følge.

Tavshedspligt: Alle medarbejdere har tavshedspligt, og vi beder også dig om ikke at fortælle nogen om, hvem der bor eller kommer i huset.

Dyr: Dyr må ikke medbringes.

Eget værelse: Du får dit eget værelse, som du selv skal renholde. Du får udleveret sengelinned og håndklæder.

Fællesarealer: Det forventes, at du rydder op efter dig selv og dine børn.

Vask: I bryggers er der en vaskemaskine, der må bruges i tidsrummet 8-20.

Fraflytning: Ved fraflytning skal værelset være grundigt rengjort, sengelinned, dyner og puder fjernet og vasket.

Alkohol og stofindtag: Du må ikke indtage alkohol og euforiserende stoffer i huset eller komme påvirket tilbage til huset.

Rygning: Der på kun ryges på anviste steder udenfor.

Brand: Du må ikke tænde stearinlys på dit værelse på grund af brandfare. Hvis du er årsag til, at alarmen går i gang, vil du blive opkrævet 5000 kr.

Hjemkomst: Der skal være ro i huset fra kl 22, kommer du senere, skal du derfor tage hensyn til de andre beboere.

Mad på værelset: Hovedmåltider skal som udgangspunkt nydes i køkkenet, men det er ok at tage en kop kaffe og kage med på værelset.

Besøg: Du skal meddele huset, hvis du påtænker at få besøg. Og det skal være i overensstemmelse med personalets vurdering af, om huset kan rumme det den pågældende dag. Besøgende skal forlade huset inden kl. 22.

Deltagelse: Det forventes, at du er aktiv i forhold til løsning af din egen situation. Du får tilknyttet en kontaktperson under dit ophold, som vil støtte og rådgive dig efter behov. Der er husmøde hver uge.

Måltider: Alle måltider skal du selv sørge for, til dig og dine eventuelle børn. Du skal selv købe ind. Lotushuset sørger for, at der er sund og nærende morgenmad. Der findes køleskab og fryser i køkkenet, hvor du vil få din egen hylde/ kurv.  Der er fri adgang til køkkenets faciliteter.

Internet: Der er wifi og du vil få udlevet en kode.

Egenbetaling: Fastsættes af kommunen.

bottom of page